miercuri, 15 mai 2013

Cum sa faci bani pe internet cu neobux

Mai jos aveti una din cele mai simple si profitabile metode de a castiga bani pe internet in timpul liber fara investitie de acasa.

          Inainte de toate trebuie sa stiti ca siteul prezentat NU face parte din categoria jocurilor de noroc. 
         Deci  NU ai nimic de pierdut ci doar de castigat. Ai nevoie de maxim 15 minute pe zi.

ACESTA ESTE GARANTAT  METODA CEA MAI SIMPLA DE A FACE BANI PE INTERNET!!!!

NU te costa nimic nu iti ia foarte mult timp. 
            Daca ai ajuns aici atunci cu siguranta te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani pe net fara sa investesti nici un ban din buzunar.


Acestia sunt banii facuti pe internet cu neobux, valoarea se actualizeaza automat.
        Ceea ce trebuie sa faci pentru a incepe sa castigi bani pe net din clickuri  in timpul tau liber e sa intri pe :neobux.com  sau sa apesi pe bannerul de mai sus si sa iti creezi un cont, lucru care este absolut GRATUIT.
     Neobux este un site care a luat nastere in aprilie 2008. Suma platita de Neobux menbrilor sai, de la infiintare pana in ziua de astazi a depasit 120 de milioane de dolari .

         Acesta a fost primul site de tip ptc, adica payd to click care a introdus sistemul de plata instant. Adica atunci cand vrei sa iti scoti banii  castigati pe internet dureaza maxim 20 de secunde pana banii ajung in contul tau paypal.
      Acestia  au forum in limba romana  unde poti sa te informezi despre ce mai este nou, sa vezi ce strategii aplica altii, dovezi de plata , poti sa pui intrebari sau sa imparataseti si altora din experienta ta.
        Deci  pe Neobux esti castigi bani pe net daca dai click pe reclame si stai timp maxim de 30 de secunde sa le vizionezi. Exista mai multe tipuri de reclame dar cele mai bine platite sunt cele portocalii . Numarul reclamelor portocalii este  de 4-5 pe zi in cazul membrilor Standard, si 10-12 in cazul membrilor Golden, suma cu care esti platit fiind de 0.01$/reclama. 

Dupa cum vedeti mai sus nu o sa castigati foarte multi bani de unul singur dar aici intervin refferalii.
Tot neobux este siteul care a introdus pentru prima data sistemul de inchiriat referali.
 Exista  2 tipuri de refferali : directi si inchiriati.
Referalii directii sunt prieteni sau persoane  pe care le convigi sa se inscrie pe site dar acest lucru nu este obligatoriu.
Referalii inchiriati -  este cea mai comoda metoda de a face bani multi fara efort , imediat ce ai adunat  0.60$ in contul tau poti sa inchiriezi 3 referali pentru 30 de zile. Iar de la acestia o sa primesti un comision pentru fiecare click dat de ei. Ceea ce este foarte important e ca, clikurile lor valoreaza 0.005 $ pentru un membru standard,  adica de 5 ori mai mult decat un click dat de tine.



       Dupa ce ai inchiriat referali o sa faci bani pe net in tot timpul zilei . Vorba aceea o sa castigi bani pe internet cand te uiti la televizor sau castigi bani pe net atunci cand dormi .


      Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a castiga banii acestia e sa-ti  dai clicurile pe reclame in fiecare zi. Nu dureaza mult , maxim 10 minute.



Iata cum poti castiga bani pe net  in timpul tau liber
 Dupa ce ti-ai deschis contul tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe    butonul verde  '' View Advertisments'' pentru a incepe sa castigi   banii pe net.      

                                                                                                                                  

            

0 comentarii: